Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Такаа , значии взех си рефлекторите - адски доволен съм , просто са НОВИ 20лв на парче ми излезе , демек 40лв общо , само дето почаках малко повече , но имаха работа момчетата. Значи дадох ги в КАМ MOTORS DESIGN http://www.kampaints.com/BG/index.html това им е сайта , НО адреса е друг , намират се в кв. Бенковски (улицата не я знам как се казва) точно преди картинг пистата едно голямо хале боядисано в сиво и синьо. Разглобявате си фаровете , сваляте рефлектора , чистите си лещата , рефлекторите ги носите там. Момчето , собственика , е почти постоянно там , показват мостра, казват цена и решавате дали искате да ги оставите при тях
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• А някой има ли представа как да се справя с този проблем - стъклата на фаровете целите са на точки отпред , било то от камъчета , пясъци , буби .. могат ли да се оправят с някаква паста , или шлайфане и да се полират ?

Comment

• Смяташ ли дали тези хора ще работят с куриери.
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
        LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
          Смяташ ли дали тези хора ще работят с куриери.
          Не съм ги питал затова , но знам , че в Стрелча работят и също ги правят много добре

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
            Смяташ ли дали тези хора ще работят с куриери.
            Ето тези работят с куриери, изпитано е - половината народ там си ги направи, както и половината пасаторджии:

Просто разрови по-назад в темата

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
            Такаа , значии взех си рефлекторите - адски доволен съм , просто са НОВИ 20лв на парче ми излезе , демек 40лв общо , само дето почаках малко повече , но имаха работа момчетата. Значи дадох ги в КАМ MOTORS DESIGN http://www.kampaints.com/BG/index.html това им е сайта , НО адреса е друг , намират се в кв. Бенковски (улицата не я знам как се казва) точно преди картинг пистата едно голямо хале боядисано в сиво и синьо. Разглобявате си фаровете , сваляте рефлектора , чистите си лещата , рефлекторите ги носите там. Момчето , собственика , е почти постоянно там , показват мостра, казват цена и решавате дали искате да ги оставите при тях
            Мерси, Емо! А случайно да имаш наблюдения за бояджийските им услуги?
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
              Ето тези работят с куриери, изпитано е - половината народ там си ги направи, както и половината пасаторджии:

Просто разрови по-назад в темата

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Мерси, Емо! А случайно да имаш наблюдения за бояджийските им услуги?
              Ами да когато ходих да си ги взема изкарваха новия мустанг , точно след боя Освен , че беше направен перфектно за първи път видях комбинация от черен и жълт мат с никелирани 20'' джанти Просто нещо уникално Но нямам представа какви са им цените и някакви други подробности.

0889 49 88 88
              0895 44 61 22
              Това са телефоните - на тях отговаря собственика , казва се Климент. Ако имате въпроси може да се обърнете към него.

Сега погледнах намира се в кв.Бенковски като карате по главната бул. Лазар Михайлов като подминете площадчето се пада 4-тата улица вдясно ул. Геле Китов след като завиете там карате само направо по улицата и се вижда сервиза от дясната страна боядисан в сиво и синьо.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Ето и карта Мястото е това широкото , заграденото , т.к. има и паркинг за камиони там http://maps.google.co.uk/?ie=UTF8&ll...18711&t=h&z=16

Comment

• Въпросните рефлектори.
                Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                  Въпросните рефлектори.
                  ужас...

Comment

• Нека колегите направили МАГИЯТА на фаровете (говоря за първите), тъй като вече са набрали около 6 - 7 месеце опит. Дали има някаква промяна. В смисъл дали не е почнало да пада покритието и данеби радостта да трае само няколко месеца.

П.С. Щото е прекалено хубаво да е истина за да смениш около 500 лв с 20 лв!!!
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99

Citroen Berlingo 1.9D Служебната

Comment

• ето ги и моите разглобени и изпратени за Стрелча за никелиране
                      Last edited by alex09; d.m.y г., 21:55.

Comment

• нещо я оплесках с снимките

Comment

• ето ги снимките
                          Attached Files

Comment

• Ето ги вече са готови и са за монтаж. По 15лв на рефлектор ми взеха и са направени много добре, дано има резултат от никелирането.Утре ще ги монтирам с ксенони и ще пиша за резултати
                            Attached Files

Comment

• колега как отлепи стъклото от самия фар.
                              alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Ей направо светят!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X